Advertorial


Jouw Apple partner in onderwijs & technologie

Als geen ander weten wat er nodig is om aan de slag te gaan met technologie in het onderwijs. Ons team bestaat voor het grootste deel uit mensen die zelf leraar zijn of zijn geweest. Daardoor kennen we het onderwijs van binnen en van buiten en kunnen we effectief bijdragen aan het innoveren van onderwijs.

Op basis van jullie en onze expertise brengen we jullie route van innoveren in kaart. Daar bestaat geen blauwdruk van. Die route is voor elke school of stichting net even anders. Daarom is alles wat we doen maatwerk. Wel hebben we vijf belangrijke onderwerpen gedefinieerd die altijd belangrijk zijn: Aan de slag, Visie & Plan, Beheer, Scholing en Curriculum. Door onze intensieve samenwerking met onderwijspartners bieden we unieke producten aan. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor Gynzy iPads, MacBooks met volledig beheer en support, professionaliseringstrajecten en oplossingen waarmee je maatschappelijk verantwoord inkoopt. Samen met jullie zorgen we ervoor dat je alles uit het apparaat haalt. Willen jullie ook meer uit de apparaten in de klas halen?

Kom naar onze stand in hal 02.D028 en doe alvast inspiratie op via ons videokanaal.

Waar op de beurs?

Je kunt Xando vinden op stand 02.D028

Xando | Apple Authorised Education Specialist Popovstraat 42 8013 RK Zwolle 038-42540 60 onderwijs@xando.nl www.xando.nl/onderwijs

image
image
image
image