NOT 2021


Beursnieuws

NOT live én digitaal

Om informatie te vergaren, te netwerken met exposanten en vakgenoten, innovaties te spotten en interessante lezingen bij te wonen, nodigen we je graag uit om naar de NOT in de Jaarbeurs te komen! Nieuw is de mogelijkheid om de NOT deels digitaal te beleven; voor aanvang én na afloop van het event kun je digitaal netwerken via ons nieuwe online platform. Tevens plaatsen wij na afloop van de NOT interessante lezingen online, zodat je die nog eens rustig kunt terugkijken.

Innovatietunnel

De NOT staat elke editie weer vol met de mooiste innovaties! Komende editie dingen maar liefst 18 innovaties mee naar de Jury- en de Publieksprijs. De winnaars worden op 30 november op de beursvloer bekend gemaakt. Alle genomineerde innovaties overzichtelijk bij elkaar zien? Kom dan naar de Innovatietunnel in hal 2.

Bewegend Leren Plein

Nieuw op de NOT! Kom letterlijk in beweging op het Bewegend Leren Plein van ConnectAndPlay en Wieblie! Beleef hun interactieve beweegvloer en maak kennis met hun online platform vol lessen en ondersteuning om bewegend leren in te zetten in de les.

Spreekbeurten Podium

Nieuw op de NOT! Op dit creatieve podium is van alles te zien en beleven. Zo kun je er de nieuwe docu ‘Iedereen is leerling’ bekijken, waarin een ode wordt gebracht aan het leraarschap, worden er de (aller)nieuwste kinderboeken gepresenteerd en zijn er ‘spreekbeurten’ over muziek en dans.