PRAKTISCH


Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

We zijn enorm blij dat we weer evenementen mogen organiseren. Bij de Jaarbeurs is iedereen welkom in een veilige omgeving. Om de veiligheid van al onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we al onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Deze is vanaf 25 september verplicht voor locaties zoals de Jaarbeurs.

Daarnaast vragen we je de basisregels van het RIVM te blijven volgen: • Doe de gezondheidscheck • Desinfecteer je handen • Blijf thuis bij klachten Wat moet je meenemen bij een bezoek aan de NOT? • Telefoon met de CoronaCheck-app en jouw ingeladen test-, vaccinatie-, of herstelbewijs. • Geldig identiteitsbewijs, het is verplicht om je te identificeren bij de ingang ter controle van de CoronaCheck-app. • Ingevulde gezondheidscheck (via check.jaarbeurs.nl). • Bij evenementen en beurzen: toegangsbewijs, uitgeprint of op je telefoon. • Eventueel een mondkapje. Dit is niet verplicht maar mag natuurlijk wel.

Gezondheidscheck Voorafgaand aan je bezoek vragen we elke bezoeker een gezondheidscheck te doen, dit om er zeker van te zijn dat bezoekers op het moment van de check geen gezondheidsklachten hebben. Het tonen van jouw gezondheidscheck is dan ook de eerste stap bij binnenkomst bij al onze locaties. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bezoek veilig is.

Doe de gezondheidscheck hier:

Veelgestelde vragen We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Contact Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Kiwa COVID-19 keurmerk De Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan de Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.