Voorwoord Audrey Wilschut, projectmanager NOT


Jouw sleutel tot de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2021!

Eindelijk is het zover. Het grootste event voor onderwijzend Nederland, de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), is van 30 november tot en met 4 december weer te bezoeken in Jaarbeurs! We zijn enorm blij dat we weer evenementen mogen organiseren en dat we alle onderwijsprofessionals live gaan zien!

“Dit jaar is de NOT extra lang te bezoeken, zowel live als digitaal”

Deze editie van de NOT is kleiner dan je gewend bent, maar zeker niet minder relevant. ‘De sleutel tot vernieuwend onderwijs en vernieuwende opvang’, zo luidt de doelstelling van de NOT. We hebben een prachtig programma samengesteld dat is ingericht op het inspireren en helpen innoveren van onderwijs en kinderopvang. In ons seminarprogramma hebben we een uitgebreide lijst van inspirerende sprekers en interessante onderwerpen. De Covid-19 crisis heeft het onderwijs voor grote uitdagingen gezet, maar tegelijkertijd biedt de crisis ook veel kansen voor onderwijsvernieuwing en dat laten we zien op NOT 2021.

Nieuw Nieuw deze editie is dat bezoekers voor en tijdens de beurs via het online platform GRIP afspraken in kunnen plannen met deelnemers om te ontmoeten bij het meetingpoint op de beursvloer. In dezelfde online omgeving kunnen bezoekers tevens het programma zien en zich hier ook voor aanmelden. Na afloop van de beurs (van 6 tot en met 12 december) is GRIP live met sessies uit de studielokalen. Ook kun je op dit platform terecht voor speeddating, chatsessies en videomeetings. Dit jaar is de NOT dus extra lang te bezoeken, zowel live als digitaal!

Stroomversnelling Verder is er deze editie onder andere veel aandacht voor de digitalisering binnen het onderwijs, die door de coronapandemie in een stroomversnelling is gekomen. Er zijn sessies over hoe het klaslokaal van morgen eruit ziet en wat daarbij komt kijken. Ook is er aandacht voor digitale tools, van AI tot VR, en van augmented reality tot hybride onderwijs. Maar ook andere thema’s krijgen uitgebreid de aandacht, zoals vernieuwend onderwijs en vernieuwende opvang, en de leer- en werkomgeving van de toekomst.

Sleutelspelers- en -sprekers Dit e-zine geeft alvast een preview van enkele ‘sleutelspelers- en -sprekers’ op de beurs, als ook van het programma, de plattegrond en hoe je veilig de NOT kunt bezoeken. De Jaarbeurs heeft alles op alles gezet om, in tijden van corona, live bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen te kunnen laten plaatsvinden. Hier kun je de meest actuele informatie erover vinden. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bezoek veilig is!

Het beursteam van de NOT kijkt er reikhalzend naar uit om je snel te ontmoeten!

Meld je nu gratis aan voor NOT 2021!

“Plan vooraf je afspraken met het online platform GRIP”