Advertorial


Test-Correct is ontwikkeld door en voor docenten in het voortgezet onderwijs

Test-Correct brengt de ideale onderwijswereld en de echte wereld heel dicht bij elkaar. Met tal van mogelijkheden om lessen en leerlingen te activeren. Met CO-Learning. Met de inspirerende inzichten die peer-review oplevert voor zowel docent als leerling. Met analyses die elke volgende les of toets naar een hoger plan tillen. Klinkt als too much? Toch is dat precies wat we doen.

CO-Learning activeert lessen en leerlingen CO-Learning motiveert leerlingen met peer-review om kritisch na te denken over mogelijke antwoorden. In de praktijk stimuleert de gegeven verantwoordelijkheid een actieve houding in de klas en blijkt hoe discussie tussen leerlingen het leerrendement verhoogt.

Flexibel onderwijs op maat Differentieer direct per klas of per leerling op specifieke leerdoelen. De klassenoverzichten van Test-Correct bieden onderscheidende inzichten in leercurves van het individu en de hele groep. Daarmee bepaalt de docent hoe en waar de lesstof aangepast moet worden om te voorzien in ieders behoefte.

Minder administratie en nakijkwerk Test-Correct automatiseert de tijdrovende aspecten van constructie, nakijken en administreren van toetsen. De docent is op alle onderdelen in the lead. Met toets overzichten over de kwaliteit en de normering van resultaten. Dat scheelt bergen werk en tijd.

Bezoek onze stand Benieuwd naar de mogelijkheden van Test-Correct voor jouw klas en/of onderwijsinstelling? Bezoek onze stand bij de hal Technologie & ICT 02.C054.

Bezoek onze presenteersessie voor onderwijsdirecteuren, teammanagers en inspirators Leid je een onderwijsinstelling, -team of innovatieprogramma? Kom dan langs om onze presenteersessies mee te maken. De presenteersessies vinden plaats op dinsdag 30 november en donderdag 2 december om 14:30 in Theater Technologie & ICT.

E-mail: info@test-correct.nl Telefoonnummer: 010-7171173

Waar op de beurs? Je kunt Test-Correct vinden in de hal Technologie & ICT 02.C054