Advertorial


Robots in de klas: breng STEM en programmeren tot leven

nooby.tech heeft als missie robotica en STEM oplossingen naar elke school in Nederland, België en Luxemburg te brengen. We bieden educatieve robots, STEM kits en robotica kits aan voor basis-en middelbare scholen. Om je te helpen deze succesvol te integreren in je klas, bieden we gratis proefperiodes, hulpbronnen, opleidingen en workshops voor leerkrachten aan.

Samen met onze partner VEX Robotics hebben we STEM/Robotica oplossingen voor elke leeftijdsgroep:

  • VEX 123: Een interactieve, programmeerbare robot voor de allerkleinsten om hen zonder scherm te leren coderen.

  • VEX GO: Een betaalbaar constructiesysteem dat leerlingen van 8 tot 11 helpt om op een leuke en positieve manier STEM en programmeren te ontdekken!

  • VEX IQ: Een programmeerbaar, in elkaar te klikken robotica systeem. Leerlingen vanaf de laatste graad van het lager onderwijs kunnen robots ontwerpen, bouwen en deze coderen in Scratch of C++.

  • VEX V5: Perfect voor elke STEM- of informaticales voor studenten vanaf 14 jaar. Dit metaal gebaseerde robotica platform is ideaal om engineering, interactief design en programmeren aan te leren. De variëteit aan sensors (waaronder VEX AI) en programmeertalen zoals Scratch, Python en C++, maken dit het meest geavanceerde educatief roboticaplatform.

Dit jaar lanceert nooby.tech VEX robotica wedstrijden in de Benelux. Deze internationale competitie is de grootste en snelst groeiende academische robotica wedstrijd ter wereld. De wedstrijd uitdagingen stimuleren de betrokkenheid van leerlingen bij STEM lessen, en ontwikkelen fundamentele vaardigheden zoals teamwerk, leadership en communicatie.

Heb je hier interesse in? Op onze stand kan je verschillende activiteiten proberen om te zien hoe leuk het is om met robotica te onderwijzen.

Waar op de beurs? Je kunt nooby.tech vinden op stand 02.F042